НОВОСТИ

18 јуни, 2024

Мицковски предлага Влада со кадри на Груевски, кои во минатото служеа на режимот на ВМРО-ДПМНЕ. НСДП нема да даде поддршка за ваков состав и програма на Влада

Соопштение за медиумите и јавноста: Мандатарот Мицковски предлага состав на Влада со кадри на Груевски, во најголем дел тоа се луѓе кои во мина

3 јуни, 2024

НСДП ГО УСВОИ ИЗВЕШТАЈОТ ЗА ИЗБОРИТЕ, ВО СОБРАНИЕТО ЌЕ ДЕЛУВА ОПОЗИЦИСКИ

Соопштение за медиумите и јавноста: Централниот одбор на Нова социјалдемократска партија – НСДП го разгледа Извештајот за претседателските и па

8 април, 2024

НСДП ГО ОСУДУВА БРУТАЛНОТО ПОЛИЦИСКО АПСЕЊЕ НА НОВИНАРОТ ФУРКАН САЛИУ

Соопштение за медиумите и јавноста: НСДП најостро го осудува бруталното полициско апсење на новинарот Фуркан Салиу! Фуркан Салиу е новинар к

22 март, 2024

НЕЗАВИСНАТА КАНДИДАТКА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА ДРЖАВАТА СИЛЈАНОВСКА-ДАВКОВА, СТАНА ЗАВИСНА ОД ВМРО-ДПМНЕ

Соопштение за медиумите и јавноста: ВМРО-ДПМНЕ продолжува во пракса да ги спроведува трите П: пари, пропаганда и пендрек. Откако јавноста г

2 март, 2024

СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ Е ДРЖАВНИК СО ВИЗИЈА ЗА ИДНИНАТА НА ДРЖАВАТА, НСДП ЈА ПОДДРЖУВА КАНДИДАТУРАТА ЗА ВТОР МАНДАТ‼️

СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ Е ДРЖАВНИК СО ВИЗИЈА ЗА ИДНИНАТА НА ДРЖАВАТА, НСДП ЈА ПОДДРЖУВА КАНДИДАТУРАТА ЗА ВТОР МАНДАТ‼️ НСДП ја поддржува кандидатурат

18 февруари, 2024

ВМРО -ДПМНЕ ПРЕКУ МИНИСТРИТЕ ГО ВОСКРЕСНА „МВРО“

Владеењето на ВМРО-ДПМНЕ се карактеризираше со трите „П“: пендрек, пари и пропаганда. Не поминаа повеќе од дваесеттина дена откако ВМРО-ДПМНЕ партицип

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство